Voor 18:00 besteld, morgen in huis

FAQ

1. Voordat u aas toevoegt, zet u de schakelaar in de uit-stand (“0”).

2. Trek en verwijder de bovenste kamer. Gebruik alleen een hoeveelheid pindakaas ter grootte van een erwt in het aasgebied. Laat het aas de metalen plaatoppervlakken of de sensordetectoren niet raken, omdat dit een storing kan veroorzaken.

3. Bevestig de bovenste kamer weer op zijn plaats. Plaats 4 “aa” batterijen en zet de schakelaar in de aan (“i”) stand. Het groene lampje knippert om aan te geven dat de val is geactiveerd. Plaats de val op een schoon, droog oppervlak langs een muur. Plaats de val zo dat de ingang van de muur af is gericht.

4. Zodra een knaagdier is gevangen, knippert het groene lampje met tussenpozen van 10 seconden. Een knipperend rood lampje geeft aan dat de batterij bijna leeg is.

5. Verwijdering van knaagdieren: zet de schakelaar op uit (“0”) en verwijder de batterijen. Trek en verwijder de bovenste kamer en gooi het knaagdier op de juiste manier weg. Volg de reinigingsinstructies op de val of in de handleiding.

1. Voordat u aas toevoegt, zet u de schakelaar in de uit-stand (“0”). til de deur van het lokaas op en gebruik slechts een hoeveelheid pindakaas ter grootte van een erwt in het lokaasgebied. Laat het aas de metalen plaatoppervlakken of de sensordetectoren niet raken, omdat dit een storing kan veroorzaken.

2. Sluit de aasdeur. Plaats 4 “c” batterijen en zet de schakelaar in de aan (“i”) stand. Het groene lampje knippert om aan te geven dat de val is geactiveerd. plaats de val op een schoon, droog oppervlak langs een muur. Plaats de val zo dat de ingang van de muur af is gericht.

3. Zodra een knaagdier is gevangen, knippert het groene lampje met tussenpozen van 10 seconden.

4. Een knipperend rood lampje geeft aan dat de batterij bijna leeg is.

5. Verwijdering van knaagdieren: zet de schakelaar op uit (“0”) en verwijder de batterijen. Trek en verwijder de bovenste kamer en gooi het knaagdier op de juiste manier weg. Volg de reinigingsinstructies op de val of in de handleiding.

Voor de muizenval heeft u 4 AA-batterijen nodig en voor de rattenval heeft u 4 C-batterijen nodig.

Probeer het apparaat te resetten. Zet de schakelaar op de uit-stand, zet de val vervolgens weer aan. Volg daarna de stappen bij “Hoe moet ik de muizenval instellen”.

Schuif de schakelaar naar de aan-stand. Het lampje knippert vervolgens één seconde op groen om aan te geven dat deze geactiveerd is.

De val geeft een schok van ongeveer 5.000-8.000 volt gedurende 30 seconden, dit is genoeg om de meeste voorkomende rattensoorten te doden.

Nee, deze zijn niet inbegrepen. De batterijen dient u zelf aan te schaffen.

Nee, maar je zou het wel kunnen gebruiken in elk gebied dat afgeschermd is van water.

Eiwitrijk aas, zoals pindakaas, chocolade, gumdrop, zachte kaas, noten en haver wordt aanbevolen.

Een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt moet in het aasgebied in de val worden geplaatst.

Verwijder de bovenkant van de val. Gebruik alleen warm water, een zachte borstel en een actuele oplossing van waterstofperoxide. Zorg dat er geen water op de elektronische bovenkant komt. Laat zowel de binnenkant als de buitenkant volledig aan de lucht drogen. Droog de handen grondig af voordat u de val weer in elkaar zet. Om het weer in elkaar te zetten, bevestigt u eenvoudig de bovenkant weer op zijn plaats.

Plaats de val op een schoon, droog oppervlak langs de muur.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Shopping cart close